Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Επιτυχημένη η παρουσία στα Τρίκαλα


Φιλοξενούμενος του ΣΟΑ Τρικάλων μαζί με άλλα 9 σωματεία ο Α.Σ. Τάε Κβον Ντο Καβάλας στο τετραήμερο σεμινάριο που διεξήχθη στα Τρίκαλα

 

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Α.Σ. Τάε Κβον Ντο Καβάλας έφυγε για άλλη μία φορά από τα όρια του Νομού, συμμετέχοντας με επιτυχία στο σεμινάριο και στις προπονήσεις που διοργάνωσε ο Σ.Ο.Α. Τρικάλων. Επρόκειτο για μία διοργάνωση στην οποία εκτός του Α.Σ. Τάε Κβον Ντο Καβάλας, έλαβαν μέρος 10 ακόμη σωματεία από ολόκληρη τη χώρα τα οποία ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και στη φιλοξενία του Τρικαλινού συλλόγου, από τις 29 Αυγούστου μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα του τετραήμερου σεμιναρίου περιελάμβανε διπλές προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο των Τρικάλων, βιωματικά σεμινάρια με θέματα «Παιχνίδια σε κλειστούς χώρους», σύγχρονοι μέθοδοι προπόνησης βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, «Επιδέσεις αθλητών Τάε Κβον Ντο», καθώς επίσης και πολλά χάπενινγκ. Όπως για παράδειγμα «πισίνα πάρτι» στον καταπληκτικό χώρο του πάρκου Αγίου Γεωργίου Τρικάλων.

Ο Α.Σ. Τάε Κβον Ντο Καβάλας και ειδικότερα ο πτυχιούχος προπονητής ΓΓΑ, 5 νταν, Χάρης Παλτόγλου, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης καθώς επίσης και από την άψογη φιλοξενία των ανθρώπων του Σ.Ο.Α. Τρικάλων. Με απλά λόγια να σημειωθεί ότι ήταν μία ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση με τους εκπροσώπους του Α.Σ. Τάε Κβον Ντο Καβάλας να προσθέτουν στο ενεργητικό τους ακόμη περισσότερες εμπειρίες από τη συγκεκριμένη διοργάνωση.