Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

«Βάζουν πλάτη» δήμος-επαγγελματίες


Συνεργασία χθες Κ. Σιμιτσή με τα σωματεία επιπλοξυλουργών, υδραυλικών και ηλεκτρολόγων για την αποκατάσταση των τριών σπιτιών που κάηκαν στη φωτιά στον Βύρωνα

 

 

 

 

Συνάντηση με τους προέδρους τριών συλλόγων επαγγελματιών της πόλης, των ξυλουργών, των υδραυλικών και των ηλεκτρολόγων είχε χθες το πρωί στο γραφείο του ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, σε μια προσπάθεια να βρεθεί άμεση λύση για την αποκατάσταση των σπιτιών που έγιναν παρανάλωμα του πυρός στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου στον Βύρωνα.

Τόσο ο δήμαρχος όσο και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θόδωρος Μουριάδης επικοινώνησαν τηλεφωνικά σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο του ΤΕΕ –ΑΜ Λάζαρο Βασιλειάδη, ιδιώτες εργολάβους και μηχανικούς από τους οποίους ζήτησαν τη συνδρομή τους σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που σκοπό έχει να βοηθήσει τους συνδημότες τα σπίτια των οποίων υπέστησαν σοβαρότητας καταστροφές από τη φωτιά που ξέσπασε.
Ο δήμαρχος σήμερα το πρωί δέχθηκε στο γραφείο του τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών (Σωματεία Επιπλοξυλουργών –Υδραυλικών και Ηλεκτρολόγων)  οι οποίοι ανέλαβαν τη δέσμευση πως θα εργαστούν αμισθή παρέχονταν κάθε δυνατή βοήθεια προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές στα κατεστραμμένα από τη φωτιά σπίτια.
Ο κ. Σιμιτσής  ευχαρίστησε θερμά όλους τους Καβαλιώτες που στάθηκαν αλληλέγγυοι σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουν κάποιο συνδημότες μας και οι οικογένειές τους υποσχόμενος ότι ο Δήμος Καβάλας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους όπως ήδη το πράττει. Επίσης, ο δήμαρχος δεσμεύτηκε για την προμήθεια όλων των απαραίτητων υλικών για την επισκευή των ζημιών.